top of page

Valentin napi gondolatok és tippek Marikától

Valentin nap - Marika

Boldogság minden perc, amit két ember adhat egymásnak és mindez kortól független.


Az első szerelmünket sosem felejtjük el. A legtöbben ugyan könnyedén fel tudjuk idézni óvodai szerelmünk nevét, akár még a jelét is, mégis leginkább az iskolai szerelmek ivódnak belénk. Akár évtizedekkel később is emlékszünk kiválasztottunk teljes nevére, hogy melyik padban ült matekon, valamint a számtalan órányi beszélgetésre, amikor a barátainkkal elemeztünk egy-egy nézést vagy elejtett mondatot.


Az első szerelem a legaranyosabb, amikor az óvodás Julika szerelmes lesz Petibe és azt mondja : "Én igaziból szeretem."


Azután az iskolai szerelmek. A lányom második osztályos volt és azt mondta : "Anya, én hozzámegyek Tomihoz!"

"Jaj, azt nem!" - kiáltottam. A lányom napokig nem állt velem szóba.


Tiszteletbe kell tartani az érzéseket és ezt én akkor és ott elrontottam. Tanultam belőle. El kell nyernünk a gyermek bizalmát és akkor elmondja a kis titkait. A kamaszkor a zűrzavaros érzések időszaka, mégis az első szerelem igazán varázslatos élmény.


Új érzéseket tapasztalsz meg, amelyek semmihez sem hasonlítható intenzitással törnek rád, és mintha egy kicsit megszállott lennél, mindent tudni akarsz a másikról.

Arról nem is beszélve, hogy még egyáltalán nincs tapasztalatod ezen a téren. Úgyhogy minden érintés, ölelés, csók még nagyobb hatással van rád, mint a későbbiekben bármikor.


Boldog voltam, de aztán sok minden megváltozott, amire engem nem készítettek fel. Múltak az évek, a szerelem elmúlik és csak az emlékek maradnak.

.A szerelem a legtisztább érzés. Tiszteletbe kell tartani. Ne kérj olyan ismerőstől tanácsot, aki folyton kritizál és meg akarja mondani te hogy élj.


Mit tehetsz a párkapcsolatodért?


  • Ha nincs párkapcsolatod, mert csalódtál, merj nyitni! Hallgass a szívedre!

  • Gyújts az Angyal oltárodon 2 piros gyertyát. Ezeket tedd egymás mellé és meglátod összefognak folyni.

A bevonzó mágiát mindig csak az ideális társ megtalálása céljából szabad elvégezni, mert erre lett kitalálva. Ha már egy ideje egyedül élsz, magányos vagy, és a társ még mindig várat magára, akkor érdemes kipróbálni. Ebben jósaink a segítségedre lehetnek. Kattints ide! >>>


  • Vegyél egy szerelem bevonzó ásványkarkötőt. Használhatsz például rózsakvarcot. A rózsakvarcot széles körben szerelemkőnek tartják. A szívcsakrához kapcsolódó kristály az önmagunk szeretetén és az önmagunk elfogadásán dolgozik, elengedhetetlen ásvány a tiszta szeretetből fakadó egészséges szerelmi kapcsolathoz. Széles körben használják eljegyzéseknél és házasságkötések alkalmával. Tökéletes a harmónia és a szerencse fenntartásához a kapcsolatban.


  • De ott van a jáde kő is. Az érzelmi stabilitás köve, amely elősegíti az igaz szerelem bevonzását, életre keltését és fenntartását hosszabb ideig.


Személyes marokköved a JósVilágnál is beszerezheted! Kattints ide!>>>

Éld az életedet a legjobb minőségben! Ne félj a változástól! Ha Ámor nyila eltalál örülj és éld meg a boldogság minden pillanatát!


29 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page