top of page

Tavaszi napéjegyenlőség

Tavaszi napéjegyenlőség

2024.03.20-án 04:07 perckor kezdődik el a tavaszi napéjegyenlőség. A csillagászati tavasz a tavaszi napéjegyenlőséggel kezdődik meg. Ezen a napon a nappal és az éjszaka is ugyanolyan hosszú lesz, éppen 12-12 órás. És ez az a nap, amikor a Nap áthalad az egyenlítő felett.




A kínai asztrológia tükrében mire lehet felkészülni? Mit hoz számunkra ez az energia?


Megérzések erőteljesebben fognak működni, a kreatív energiák felerősödnek, válaszutak, döntéshelyzetek elé fogunk kerülni nem halogathatjuk tovább a döntést. 


Figyeljünk arra, hogy lelkileg olyan dolgokat vehetünk a szívünkre amit sokkal nagyobb problémának élünk meg, mint amilyen valójában. Több oldalról nézünk rá az adott problémára, adjunk magunknak pár napot és az energia már nem olyan erőteljesen fog ránk hatni.


Kérjünk segítséget, ami időnként nehéz lehet, olyan energiák mozdulnak meg körülöttünk, hogy érdemes külső segítséget kérni, mert könnyebben megoldódik egy segítő ötlet, segítő személy, segítő meditáció – tevékenység formájában. Olyan módon fog érkezni az életünkbe a segítség ami meg fogja könnyíteni az adott probléma kezelését.


Égi védelem alatt fogunk állni, ami azt jelenti, hogy a tavaszi napéjegyenlőség időszakában elinduló energiák segíteni fogják az utunkat akinek már kialakult elképzelései, céljai vannak, akár munkával, kapcsolatokkal, új tervek kidolgozásában, új szokások bevezetésével legyen akár egy új életmódváltás, vagy akár egy új munkahely váltás.


Mindenkinek kívánom, hogy a tavaszi napéjegyenlőség energiájával a számára legfontosabb életterületét erősítse.


22 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page