top of page

Szeptemberi előrejelzés - Jin Víz Kakas hónap



Szeptemberi előrejelzés - Jin Víz Kakas hónap

Szeptember 7-én elindul a Jin Víz Kakas hónap.


Fontossá fog válni ebben az időszakban, hogy felvállaljuk az érzéseinket. Kérjünk segítséget ne egyedül akarjuk megoldani a felmerülő problémákat.


A  maximumot hozunk ki minden helyzetből ami körbevesz, az elvárásokat saját magunk és a környezetünk felé mérsékeljük. Erőteljesen fognak működni a megérzések, könnyen és gyorsan fogunk döntéseket hozni.


Támogatott lesz mindenféle művészeti irányzat megélése, hirtelen érdeklődést fogunk érzékelni bizonyos művészeti, kreatív tevékenységek iránt. A kommunikációra erőteljesen oda kell figyelni.


Megterhelő lesz azt érezni,hogy egyik pillanatban a megérzéseinkre hallgatunk a másik pillanatban hirtelen hozunk meg döntéseket, ezek az energiák fognak felerősödni. Olyan energiák érkeznek, amikor olyan emberek is fognak álmodni akik korábban nem emlékeztek az álmaikra, mindenképpen jelentőségteljesek lesznek ez az álmok.


Előfordulhat, hogy a félelmek, szorongások felerősödhetnek, ami tudja oldani a megérzésekre való nyitottság és a meditáció gyakorlása. A beszélgetések, az információ áramlása, a társasági élet, tanulásra való igény mozgásba lendül. 


24 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page