top of page

Plútó a Vízöntő jegyében - Mi vár ránk?


A tranzit Plútónak van a legváltozékonyabb tartózkodási ideje az egyes jegyekben. Míg a skorpióban, nyilasban 12-13 évet, a bak jegyében 15 évet volt, a Vízöntő jegyében 20 évig lesz. 2023.03.23-2043.03.09. között.


A Plútó a Bak jegyében való tartózkodása idején a központi hatalmak megerősödését tapasztalhattuk meg, a Vízöntő jegyében a közösségekre, a technológiához való viszonyunkra kerül a hangsúly. Mivel a Vízöntő ura Uránusz, így a Plútó az Uránusznak rendelődik alá, így a jegyváltás – mivel az Uránusz jelenleg a bika jegyében halad – felgyorsítja a pénzügyi rendszer átalakulását.


Ebben az időszakban számítani lehet :

  • forradalmakra világszerte

  • nagy áttörésekre az információs technológiában.

Ennek árnyoldala, hogy életünk minden része jobban megfigyelhető lesz az okos eszközök, kamerák által.


Előtérbe kerülnek a digitális valuták. A közös elveken alapuló közösségek ereje megnő, mert az emberek rájönnek, hogy csak az összefogás az, ami előre mutat.


Plútó első látogatása a Vízöntőbe június 11-ig tart, majd 2024. 05.03-án lép be másodszor a Vízöntőbe.


Annak függvényében, hogy a Plútó mikor és hogyan kerül személyes bolygóinkkal kapcsolatba, számíthatunk segítő, erősítő, frusztráló, nagyobb változások elé állító időszakokra.


Mindenki, akinek legalább 1 fix jegyű bolygója van (a bikában, oroszlánban, skorpióban, Vízöntőben), meg fogja érezni a Plútó átalakító erejét a következő két évtizedben.

Természetesen akkor erősebb a hatás, ha Napunk, Holdunk, vagy Ac-ünk van fix jegyben.


Plútó fontosabb fényszögei a Vízöntő jegyen való áthaladás alatt:


  • 2024-2033 között 12 alkalommal kerül szextil fényszögbe a Neptunusszal, ami enyhíti radikalitását, többlet optimizmust, kezdeményező erőt, életkedvet ad.

  • 2025-2029. között 7 alkalommal lesz trigonban az ikrek Uránusszal, az Uránusz eközben szextilt is képez a Neptunusszal.


Ezek az évek a szellemi fejlődés csúcs időszakát képezik majd.


32 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page