top of page

Jin Fém Kecske hónap

Jin Fém Kecske hónap

2024. 07.06-án elindult a Jin Fém Kecske hónap.


Ebben a hónapban szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet. Váratlanul és hirtelen előfordulhat, hogy kitűnünk a tömegből a tudásunk, rátermettségünk, vidám személyiségünk által.


Fontossá fog válni, hogy a kommunikáció kedves, előzékeny, figyelmes legyen. A tiszteletet adják meg nekünk. A nagyvonalúság és stílusérzék előtérbe fog kerülni. A barátok és a család fontos lesz ebben az időszakban.


Olyan helyzetek adódhatnak amire nem számítunk, ami először megijjeszt, de a végkifejlet pozitívan fog alakulni. Az egyik fontos tanulnivalója ennek a hónapnak az irányítás elengedése, ha ezt meg tudjuk tenni, sok aggodalomtól, belső feszültségtől kíméljük meg magunkat.


A tanulás, a fejlődés fontossá fog válni ebben az időszakban. Nagyobb hangsúlyt fog kapni az ezotéria az életünkben. Ha meditáción gondolkozunk most igazán könnyen és gördülékenyen fog zajlani, akkor is ha korábban gondot okozott elindulni ezen az úton, mert az energiák ezt most segítik. Igazán könnyed, laza, barátságos hónap vár ránk.


Maximalisták leszünk, próbáljunk egy kicsit rugalmasabbak lenni, ha úgy érezzük, hogy egyedül nem megy, kérjünk segítséget. Érzékenyek lehetünk, ami hozhatja a megértést és a másik emberre való könnyebb ráhangolódást, de ugyanakkor bizonyos helyzetekben könnyebben megbántva, sértve érezhetjük magunkat.


Erős vonzódást érezhetünk a művészetek irányában, könnyen lehet, hogy elmegyünk színházba, múzeumba, de az is megtörténhet, hogy beiratkozzunk egy tanfolyamra, vagy ecsetet veszünk a kezünkbe és a rég elfeledett hobbik újra életre kelnek, mert nagyon erős támogató erők segítik ennek a kibontakozását.


16 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page