top of page

Jang Föld Sárkány hónap

Jang Föld Sárkány hónap

Április 4-én elindul a Jang Föld Sárkány hónap.


A megérzéseink fel fognak erősödni ebben az időszakban. Előfordulhatnak válaszutak amikor döntést kell hozni. Hajlamosak leszünk arra, hogy ellustulunk, nehezebben hozunk meg döntéseket, erre figyeljünk, mert ha mi nem hozzuk meg a döntést, az élet meg fogja hozni helyettünk. Addig hozzuk meg a döntést amíg tehetjük.


Erőteljes, mentális energiával rendelkezünk amivel nagyon jól meg fogjuk tudni oldani a ránk váró feladatokat. Ne várjunk segítséget, egyedül kell megoldani ebben az időszakban a feladatokat, ehhez minden a rendelkezésünkre áll. Határozott elképzeléseink, céljaink lesznek amihez ragaszkodunk. Tele leszünk kreatív ötletekkel, lehetőségekkel.


Előfordulhat, hogy a nem működő kapcsolatok, helyzetekbe könnyebben beleragadhatunk, mert nehezebben fogunk változtatni magunktól a helyzeten.


Mindenképpen tudatos döntés fogja tudni segíteni azokat a helyzeteket ahol már szükséges a változás. Ragaszkodni fogunk az anyaghoz, a földi dolgokhoz, nehezen válunk meg tárgyaktól. Kifejezetten segíti ez az időszak a meditációt, az elvonulást, a befelé fordulást és a kreatív önfejlesztő tevékenységeket. A művészetek felé megnő az érdeklődés.


Szeretnél még többet megtudni és megismerni számodra mit tartogat az elkövetkező időszak? Keress bizalommal az elérhetőségeimen!

68 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page