top of page
Szerző képeVIG MELINDA

Jang Fa Kutya hónap

Jang Fa Kutya hónap

Október 7-én elindul a Jang Fa Kutya hónap.


Fontos lesz, hogy ne várjunk segítséget másoktól, mert olyan helyzetek fognak létrejönni, amit egyedül kell megoldani és ehhez nagy erőt és kitartást fogunk hozzá kapni.


Nagyon erőteljes energiák fognak megmozdulni az álmokra érdemes figyelni, a megérzéseink felerősödnek még azoknak is akik nem szokták észrevenni.


A spiritualitás iránt erősen fogunk érdeklődni, emellett még  tanulásra, önfejlődésre, kreativitásra nagyon jó ez az időszak.


Makacsak lehetünk bizonyos dolgokban. Ragaszkodhatunk olyan dolgokhoz aminek már lejárt az ideje, de most nem a mi kezünkben lesz az irányítás. Azok a kapcsolatok amik nem fejlődnek, folyamatos viták, kommunikációs problémák vannak azoknál felerősödnek a nehézségek és sok helyen lezárulnak ezek a kapcsolatok.


A kommunikációra érdemes odafigyelni, mert könnyebben kimondunk most olyan dolgot is amit korábban nem tettünk.  A halogatásra figyeljünk oda ebben a hónapban nagy erővel lesz jelen ez az energia.


Most lehetőség nyílik arra, hogy akik egyedül akartak létrehozni egy új dolgot megvalósulhat. Fontossá fog válni most kifejezetten a meditáció, hogy meg tudjuk tartani az egyensúlyunkat.


Ha bővebb tájékoztatást szeretnél kapni akkor jelentkezz és van lehetőség személyre szabott elemzésre, de ha mélyebben érdekel akkor jelentkezz az online Kínai Asztrológia tanfolyamra.


23 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page