top of page
  • Szerző képeMARIKA

Csillagjegyek és a nyaralás


Itt a nyár. Ez most már egészen biztos, és ha nyár, akkor VAKÁCIÓ! A lelkes készülődnek, a tervezgetés izgalmának azonban csúnya vége lehet, ha nem olyan nyaralási programra esik a választás, ami mindkettőnknek megfelelő. A Kapcsolatok több mint fele a nyaralás ideje alatt fut zátonyra. Kíváncsi vagy a miértjére?


Két oka van: egyrészt nem beszéltétek át pontosan, hogy ki hogyan is szeretne) nyaralni, mik az igények, mi jelenti a kikapcsolódást számotokra. A tervezés avagy épp a spontaneitás jelentőségéről egy másik cikkben írok majd, most viszont máris kapsz egy kis segítséget a programszervezéshez: megtudhatod melyik jegy hogyan szeret lazulni. Persze az egyes jegyek keveredve kelnek életre bennünk, a program kialakításánál figyelj erre!


KOS


A tüzes jegyben született Kosokat a forró, napos vidékek vonzzák. A jegy szülötte szabadsága alatt is mindig akcióban van.


BIKA


A kényelemszerető Bikák nem tartoznak a szenvedélyes utazók közé. Vadkempingezésre, autóstoppos túrákra, kalandos kirándulásokra senki ne számítson a Bika társaságában.


IKREK

Az Ikrek-szülöttekkel a nyaralás csupa változatosság, mellette nem lehet unatkozni. Szereti kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázik a vakáció alatt, szórakozik és szórakoztat, tapasztalatokat gyűjt. Nyugtalan természet.


RÁK


Rákkal leginkább édes kettesben érdemes nyaralni valami meghitt helyen. A kellemes kikapcsolódáshoz vízre és nyugalomra van szüksége, a csoportos utakat nem szereti. Elsősorban a tengerhez, nagy tavak partjára megy nyaralni.


OROSZLÁN


Egy igazi Oroszlánnak akkor is szüksége van közönségre és hódolókra, amikor nyaral. Tüzes jegy lévén a meleg, napos tájak a kedvencei. Imád strandolni.


SZŰZ


A szüzek nagyon igényesek, körültekintőek és kritikusak. Útjukat mindig alaposan megtervezik. Nem nevezhetőek fanatikus napimádóknak,


MÉRLEG


A társaságkedvelő Mérlegnek nyaralása idején is szüksége van arra, hogy emberek vegyék körül. Fontosak számára a vidám, szórakoztató útitársak.


SKORPIÓ


A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis.


NYILAS

A nyilas az állatöv legfőbb utazója, vándora. Sokat és örömmel utazik, lételeme a világjárás, a felfedezés. Egyszerűen csak az utazás kedvéért utazik.


BAK


A Bak szabadságát pontosan, előre megtervezi, egész nyaralását a szervezettség. Nem szeret improvizálni, és viszolyog a meglepetésektől. Ha keresztülhúzzák számításait, bizonytalanná válik.


VÍZÖNTŐ


E jegy képviselőjére jellemző a különcség. Sokszor olyan helyeket keresnek fel, amelyek nem divatosak, vagy nem ismertek. A Vízöntő olyan közeget keres, ahol a saját elképzelései szerint vakációzott,


HALAK


A Halak vizes jegy, ezért nagyon igényli a víz általi energia-utánpótlást, s így számára az egyik legjobb kikapcsolódás, ha a vízparton vakációzhat, úszkálhat, horgászhat, álmodozhat. Szeret elmélkedni, visszahúzódva gondolkodni az életéről, problémáiról


29 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page