top of page

Apák napi emlékek


Apák napi emlékek

MARIKA Reiki Nagymester tanácsadónk az Apák napjára való tekintettel arra kért titeket, hogy ha lehetőségetek van osszátok meg velünk néhány emléket és gondolatot édesapátokról. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a beküldött gondolatokat, amelyeket itt össze is szedtünk nektek.
ILDIKÓ


Emlékezem drága édesapámra, aki odaadóan szeretett,szeret. Nagyon sok jó emlékem van. Nagyon várta édesanyámmal, hogy megszülessek, világra jöjjek.

Óvtak és ápoltak a szüleim. Apa velem volt jóban, rosszban akár kicsi gyerekként, akár felnőttként.


Orvoshoz vitt ha beteg voltam, szabadidejében közös programokat csináltunk. Még a foci meccsre is együtt mentünk sokáig, csak hogy együtt lehessünk minél többet. Fürdőzések, kirándulások, kerti munkák, biciklizni tanítás. Sok-sok szép emlék.Most hallom kedves hangját ahogy szólít"Ildici". Emléke legyen áldott!


JUDITH - Csíkszereda


Az én édesapám egy csodálatos ember. Most töltötte be a 85. életévét!

Kicsi, törékeny ember. Családját nagyon szereti! Áprilisban ünnepeltük a 61-ik házassági évfordulójukat! Jobban szereti az édesanyánkat mint a saját életét.


Mindig családjáért dolgozik a mai napig, imádja unokáit, dédunokáit! Édesanyámmal közösen idős, beteg rokonokat is gondoztak a nagy családjuk mellett.


5 gyereket neveltek fel szeretetben, békességben.Ha egészségi állapota engedi aktívan tevékenykedik, kerti munkát végez hobbi szinten egy 2,5 áras kerthelyiségben.

Imádjuk mindahányan ahogy ő is imádja családja minden tagját! Mindig számíthatunk rá!❤️


ERZSÉBET


Édesapám 38 évesen halt meg,Hárman maradtunk árvák. Az év karácsonyán édesanyámmal meg testvéreimmel indultunk rokonlátogatóba, amikor egy nagy fehér madár jelent meg a hátsó kapu sarkánál. Anyu mondta hogy apátok jött benneteket megnézni. Mai napig élénken él bennem, ez a történet. Köszönöm hogy elmondhattam.


IBOLYA


Nagy szeretettel köszöntjük az apákat!


Hálás vagyok a sorsnak, hogy volt apukám. Hárman vagyunk testvérek, van két nővérem. Vissza emlékszem mikor gyermekek voltunk. Apukám mindig csak a javunkat akarta, soha nem tett kivételt köztünk. Minden évbe, mikor eljött a veteményezés együtt csináltuk és szerettük. Volt szőlőnk ott is megtanította a szőlő kötözést, szüretelést. A jó bort nem vetette meg, szerette. De soha nem volt kötekedő és durva, imádta a családját. Ha valahova ment, mindig elvitt minket magával. Nagyon szeretet énekelni a régi nótákat én is megtanultam tőle. Nagyon jól tudott fogalmazni, brigád vezető is volt. én is belenézhettem a naplójába. Becsületes és precíz pontosság volt a vessző paripája. Adott magára, sokan tisztelték, kedves, barátságos ember volt.


Hálás vagyok a sorsnak hogy a gyermeke lehettem. Most is szeretettel és tisztelettel gondolok rá. Minden elismerésem, hogy volt nekem. Minden elismerésem azoknak az Édesapáknak, akik egyedül nevelik fel a gyermekeiket

7 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page