SZENGE
Parapszichológus-Reiki mester

Telefonszám :
06-20-475-4333 (alapdíjas)
Email:
hooroszlan@gmail.com
 
Facebook:
Harangozó Viktor (Szenge)

BEMUTATKOZÁS :

A nevem Szenge. Ez egy tibeti név, amelyet buddhista beiktatásomkor kaptam a tibeti rendszerbe. Annyit jelent Hóoroszlán. Ez egy védelmező aktivitás, így kiváló alapot nyújtott a szellemi létformákkal és paranormális jelenségekkel való tanulmányaimhoz. 

Végzettségemet tekintve: Parapszichológus/Szellemi gyógyító, Reiki mester (Usui Shiki Ryoho), Buddhista tanító és Hangtálmasszőr illetve keleti/nyugati masszőr vagyok. 16 évesen kezdtem a pályafutásom a spiritualitás és a parapszichológia útján. Az utóbbi harminc év alatt számos mesterem és tanítóm volt. Nekik köszönhetem azt a tudást és tapasztalatot ami a küldetésemhez elengedhetetlen alapozásként funkcionált.

Amiben segíteni tudok azoknak, akik megkeresnek: Traumák, lelki sérülések hatékony oldása, reumatikus váz/izomrendszeri fájdalmak problémák kezelése, energetikai kezelések, kvantumgyógyászat, láthatatlan lényekkel való kapcsolat és problémák megszüntetése (beleértve az ördögűzés szertartását is), házszentelés, halott búcsúztató szertartás, esküvői szertartás levezetése. Gyógyító torokének koncertek.

 Keressen bizalommal.

Mit kell tennie, ha tanácsadónkkal szeretne beszélni?
1. Válassz ki az Önnek megfelelő lehetőséget (telefon/skype)
2. Keresse tanácsadónkat a fenti elérhetőségeken!

© 2010-2018 JósVilág - A segítő kéz! Minden jog fenntartva!  - Az oldalon található tanácsadók/jósok nem alkalmazottai vagy képviselői a JósVilágnak!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now