Gyakran ismételt kérdések

Hol találom meg a JósVilág tanácsadóit?


Tanácsadóinkról részletesen olvashat a weboldalunk TANÁCSADÓINK menüpontjában. Ezen az oldalan naprakészen mutatjuk be Önnek a JósVilág elismert jósait,látóit,médiumat.
Honnan tudom meg, hogy egy tanácsadó mivel foglalkozik?


Minden tanácsadónkról lehetősége van egy rövid bemutatkozást elolvasni a személyes adatlapjukon. Ehhez nem kell mást tennie, mint a TANÁCSADÓINK menüpontból kiválasztani az Önnek szimpatikus tanácsadót és a tanácsadó nevére kattintva, azonnal olvashatja is a bemutatkozót.
Hogy tudok kapcsolatba lépni a tanácsadóval?


Miután kiválasztotta az Önnek szimpatikus tanácsadót, nem kell mást tennie, mint felkeresni a tanácsadót a weboldalon található elérhetőségeken. Tanácsadóink mindegyike alapdíjas telefonszámon elérhető, illetve többségük Skypeon keresztül is rendelkezésre áll. Bővebb információt egyénileg a tanácsadói adatlapokon olvashat.
Mennyibe kerül a tanácsadás?


A JósVilág kizárólag közvetítő szerepet tölt be a tanácsadók és az ügyfelek között. Sem a tanácsadás hosszáról, sem pedig az áráról nincs tudomásunk és befolyásunk sem. Kérjük, hogy minden esetben egyeztessen az Ön által kiválasztott tanácsadóval.
Hol történik a tanácsadás?


A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb ügyfelünk online (Skype,Viber,Messenger,Hangouts) szereti igénybe venni tanácsadóink szolgáltatásait. Természetesen ez nem kötelező, de a tanácsadás formája,helyszíne szintén a tanácsadó és az Ön megeggyezésén múlik, ezért kérjük minden esetben egyeztessen a kiválasztott tanácsadóval.
Van lehetőség személyes tanácsadásra?


Tanácsadóink többsége lehetőséget biztosít személyes tanácsadásra is. Bővebb információért kérjük direktben keresse fel az Önnek szimpatikus tanácsadót a részletek megbeszélése miatt.
Megpróbáltam felhívni egy tanácsadót, de nem vette fel. Mit tegyek?


Tanácsadóink a hét minden napján 08.00-22.00 között biztosan elérhetőek. Előfordulhat azonban, hogy éppen tanácsadás közben próbálta meg elérni a kiválasztott szakemberünket, akik értelemszerűen ilyenkor nem veszik fel a telefont. Kérjük, hogy amennyiben nem sikerül elérni a kiválaszott tanácsadót, egy későbbi időpontban próbálja meg ismét. Amennyiben a fenti probléma továbbra is fennáll, kérjük keresse fel a JósVilág ügyfélszolgálatát az info.josvilag@gmail.com címen.